Fra begyndelsen til nu

I maj 2009 startede vi som en lille smedje, men siden er det gået fremad.

Vi er i dag 22 medarbejdere, og selvom vi har oplevet succes, med blandt andet tildelingen af Børsens Gazelle i 2014 – 2015 – 2017 – 2018 og nu 2019 – fastholder vi vigtigheden i stadig at have benene solidt plantet i den nordjyske muld.

Værdierne er de samme som i 2009, hvor fokus stadig er på at levere produkter af højeste kvalitet og den bedste service over for vores kunder.

Vores arbejdsplads
Vi er en samlet flok af medarbejdere, der alle går op i at udføre vores opgaver til perfektion. Vi besidder de dygtigste fagfolk inden for hvert enkelte arbejdsområde, og samtidig er vi mennesker, der interesserer os for hinanden og sørger for at give hinanden de bedste arbejdsbetingelser. Vores arbejdsplads er derfor også præget af gensidig tillid og respekt, hvilket gør, at vi er i stand til at løfte i flok og skabe produkter, hvor alt er gennemtænkt.

Fremtidsplaner
Det er vores vigtigste målsætning for fremtiden, at vi bliver ved med at være tro mod os selv og vores kunder. For at kunne opretholde vores produktkvalitet og serviceniveau har vi derfor planer om at tilføje yderligere kompetencer til vores medarbejderstab i fremtiden. Med den efterspørgsel der er på vores produkter som underleverandør, har vi derudover også planer om at udarbejde vores helt eget produkt med lige præcis den høje kvalitet, som vi er kendt for.